Profiel wijzigen

Op deze pagina kunnen de instellingen voor het eigen profiel worden gewijzigd.

Deze pagina is te vinden door naar de sidebar te gaan, en bij instellingen te kiezen voor 'Profiel wijzigen'.

Token Deze token wordt gebruikt voor de Single Sign-On toepassingen en is niet te wijzigen.
Naam Pas hier de naam van je account aan. Dit heeft geen gevolgen voor de werking.
Geslacht Vul hier eventueel man/vrouw in.
Email Dit is het emailadres dat wordt gebruikt om in te loggen en is niet te wijzigen.
Wachtwoord Wanneer het wachtwoord gewijzigd moet worden vul dan hier het nieuwe wachtwoord in.
Herhaal wachtwoord Indien het wachtwoord gewijzigd moet worden moet hier ter controle nogmaals het wachtwoord in worden gevuld.
Taal Kies hier de taal van het dashboard.
Profielafbeelding Kies hier eventueel een foto.
Is active Bij het wijzigen van een gebruiker kan hier de gebruiker uitgeschakeld worden voor toegang (alleen bij wijzigen gebruiker als admin).
Is admin Kies hier of de gebruiker admin is, met alle bijbehorende rechten (alleen bij wijzigen gebruiker als admin).
Email alerts Kies hier of er mails moeten worden gestuurd naar het ingestelde mailadres wanneer een ingestelde alert wordt getriggerd.
Email period publication Kies hier of er een mail verstuurd wordt als er een periode gepubliceerd wordt.
Email system messages Kies hier of, net als alerts, ingestelde systeemmeldingen gemeld worden.
Email conversations Kies hier of er conversatiemails gestuurd moeten worden.

Kies vervolgens voor opslaan. Er wordt indien nodig getoond welke gegevens onjuist zijn ingevuld.