Yuki

Installatie

1. Open de applicationmanager en druk bij de licentie, waar u Yuki aan wilt koppelen, op 'wijzig'.

2. Selecteer als external connector Yuki

3. Vul bij external username uw "Yuki toegangscode(s) voor web services" in.
"Yuki toegangscode voor web services", deze kun je in Yuki hier vinden: http://wiki.yuki.nl/API.Webservice-toegangscode.ashx. Wanneer je meerdere toegangscodes wilt gebruiken: vul deze dan komma gescheiden en in dezelfde volgorde als de corresponderende administratie ID's in.

4. Vul bij external id kommagescheiden de "Yuki administratie ID(s)" in.
"Yuki administratie ID", deze kun je in Yuki hier vinden: http://wiki.yuki.nl/API.Administratie-ID.ashx

7. Vul bij consolidation names, komma gescheiden, de corresponderende administratienamen in op basis van dezelfde volgorde als de administratie ID(s)

8. Druk op opslaan.